ANTENES D'OR

David Cantero ('Informativos Telecinco'): «Per sobre del share i del nostre decorat vintage, hi ha l'equip»

Sandra Golpe, Roberto Leal, Iñaki López i Carlos Sobera han sigut els premiats amb les Antenes d'Or en la categoria de televisió

david-cantero

david-cantero

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Els premiats amb les Antenes d’Or 2018 van recollir els seus guardons durant la nit d’aquest dissabte, 17 de novembre, en una gala celebrada al Gran Casino d’Aranjuez (Madrid). Sandra Golpe, Roberto Leal, Iñaki López, Carlos Sobera i David Cantero són els cinc presentadors que han vist recompensat el seu treball amb els premis que concedeix anualment la Confederació d’Associacions de Ràdio i Televisió d’Espanya.

Al recollir el seu guardó, David Cantero va tenir unes paraules d’agraïment i va destacar la tasca de tots els professionals que treballen a ‘Informativos Telecinco’. A més, també va recórrer a l’humor durant la seva intervenció per fer referència al plató, que no ha canviat gens ni mica en els últims deu anys: “Per sobre del share i del nostre decorat vintage, hi ha l’equip”.

Notícies relacionades

Sandra Golpe, que amb el pas del temps sí que ha vist com l’entorn d’‘Antena 3 Noticias’ ha anat evolucionant per adaptar-se a les noves maneres d’explicar la informació, també va desfilar per l’escenari per recollir la seva Antena d’Or. “Agraïda i emocionada”, escrivia després a Twitter. El mateix va fer Roberto Leal, que va rebre l’estatueta de mans d’alguns dels concursants d’‘OT 2017’.

Qui no va poder desplaçar-se fins a Aranjuez va ser Iñaki López, a l’estar presentant en aquell mateix moment, com cada dissabte, ‘laSexta Noche’. No obstant, l’Antena d’Or va arribar fins al plató de l’espai polític i el periodista va agrair el reconeixement: “És un honor, faré que el jurat no se’n penedeixi, almenys durant la primera setmana”.