FINS AL 2022

Movistar es queda sense MotoGP: La nova plataforma Dazn adquireix els drets en exclusiva

Arriba a Espanya un nou servei OTT dedicat als esports en directe i sota demanda

dazn

dazn

1
Es llegeix en minuts
REDACCION YOTELE

Arriba un nou servei de ‘streaming’ a Espanya. Dazn, una OTT britànica que ofereix esports tant en directe com sota demanda, aterrarà al nostre país a començaments del 2019 i ho farà trepitjant fort. La plataforma li ha arrabassat els drets de MotoGP a Movistar+ i serà l’encarregada d’oferir en exclusiva totes les carreres, incloses les de Moto2, Moto3 i MotoE, fins al 2022.

Així ho ha confirmat aquest dimarts Dorna Sports, l’encarregada de gestionar els drets del campionat del món de motociclisme. Dazn arriba amb la intenció d’oferir els seus serveis sense que els subscriptors hagin de firmar contractes a llarg termini i amb "preus assequibles per a tots els dispositius", ja que estarà disponible per a ‘smartphones’, ‘smart-tv’, ‘tablets’, ordinadors i videoconsoles.

La Premier League, també a Dazn

Dazn deixa, a més, oberta la possibilitat d’arribar a acords amb canals de televisió en obert i amb altres operadors de pagament com Movistar o Vodafone. D’altra banda, no es limitarà als esports de motor i a més de MotoGP, també retransmetrà la Premier League fins a la temporada 2021/2022.

Notícies relacionades

"Ens sentim molt satisfets de col·laborar amb aquestes entitats visionàries propietàries dels drets per accedir a un nou mercat europeu de gran escala, i estem impacients per presentar més esports de primer nivell abans del llançament el 2019", explica Simon Denyer, director executiu de Dazn.

Per la seva part, Manel Arroyo, director general de Dorna Sports, afegeix: "Estenem el nostre agraïment a Movistar, amb qui vam experimentar per primera vegada amb les plataformes de TV de pagament a Espanya".

Temes:

Dazn