'OT 2018'

Nova advertència de Noemí Galera: "O hi ha un canvi o sortireu com heu entrat"

La directora de l'Acadèmia ha explicat els problemes que va detectar a la tercera gala del concurs

noemi-galera

noemi-galera

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Noemí Galera va mostrar ahir a la nit la seva preocupació per les actuacions que van tenir lloc durant la tercera gala d’'OT 2018'. Els espectadors perceben que els concursants no són capaços de transmetre ni emocionar durant els seus números musicals, una cosa que tampoc ha passat per alt l’equip de professors. En el repàs de gala d’aquest matí, la directora de l’Acadèmia els ha donat un toc d’atenció perquè es posin les piles

"No és suficient el que estem fent. La sensació que teníem és que era tot correcte, però no emocionava", ha començat dient la directora de càsting de Gestmusic durant el repàs de la gala. "De música no en tinc ni idea, però porto 25 anys fent programes musicals i sé quan una cosa funciona i quan no", ha destacat. 

Noemí ha tornat a incidir que ahir a la nit es va quedar "freda" al veure la majoria de les actuacions, i els ha donat un consell: "Prefereixo que emocioneu i que desafineu. Si poden ser les dues coses, és collonut. Però no ens ho podem permetre". "Potser és un cúmul de coses. O fem un canvi ja o sortireu com heu entrat", ha alertat. 

Notícies relacionades

D’altra banda, els ha recordat que la seva estada a l’Acadèmia és temporal i que el més important és el que els espera fora: "El públic ara us pot votar o veure molt, però això importa poc. Vull que les persones que vagin a comprar-se una entrada per a un concert vostre, sàpiguen que veuran un espectacle, de l’estil que sigui, però que quan us escoltin es quedin enganxats. Això ahir no passava". 

"Si no em veneu la cançó que canteu, us agradi o no, no passarà res. Passareu sense pena ni glòria. Segurament tindreu una carrera, però la finalitat de l’Acadèmia és aprendre i no ho estem aconseguint", ha lamentat Noemí, que ha destacat que 'OT 2018' és "un espectacle televisiu". "Quan sortiu d’aquí munteu els vostres espectacles com vulgueu", ha afegit.