INSÒLIT

La seguretat de l'Hospital 12 de Octubre interromp un directe de Telecinco: «Ha sigut desagradable"

La reportera informava sobre l'última hora d'un succés quan es va veure obligada a tallar la connexió

informativos-telecinco

informativos-telecinco

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Els espectadors de l’edició nocturna d’'Informativos Telecinco' van ser testimonis dissabte passat, 6 d’octubre, d’una connexió insòlita. Un membre de l’equip de seguretat de l’Hospital 12 de Octubre de Madrid va impedir que Arancha Morales informés en directe sobre l’estat de salut d’un jove que va ser apunyalat pel seu pare a l’intentar salvar la seva mare. 

Després que José Ribagorda li donés pas des del plató, la reportera va començar a donar l’última hora sobre el succés: "El jove continua ingressat a l’UCI de l’Hospital 12 de Octubre. El seu estat continua sent crític tot i que des d’ahir es manté estable...". En aquell instant, va començar a sentir-se la veu del guàrdia de seguretat. "Heu de tallar", deia mentre tapava l’objectiu de la càmera. 

Notícies relacionades

"Ens diu la seguretat de l’hospital que hem de tallar aquesta connexió", lamentava la periodista sense donar crèdit a la situació que estava presenciant. Aquesta mateixa va ser la reacció de Ribagorda des del plató, que no va ocultar una expressió de sorpresa: "Insòlit i increïble que interrompin una connexió en directe des d’aquest hospital quan estava informant la nostra companya". "Insòlit, realment increïble. En fi, coses que passen", va concloure abans d’abordar un altre assumpte. 

Dues hores després, Morales es va pronunciar sobre el succeït en xarxes socials. "Ha sigut un moment molt desagradable. Es pot veure perfectament que informàvem sense “atemptar” contra la seguretat o imatge de cap pacient, la qual cosa és el que se suposa que estava defensant la seguretat de l’hospital. El dit: increïble. Gràcies per tot el recolzament", va escriure a Twitter.