DESPRÉS DE LA DOBLE MASTECTOMIA

María Teresa Campos, després de l'operació de Terelu: «No és fàcil per a una mare veure patir la seva filla»

María Teresa Campos i Carmen Borrego han ofert a 'Sálvame' l'última hora sobre l'operació de la col·laboradora

maria-teresa-campos

maria-teresa-campos

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Dos dies després de sotmetre’s a una doble mastectomia, Terelu Campos continua recuperant-se de la delicada operació a l’Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz de Madrid. La seva família, que no s’ha separat d’ella en aquests complicats moments, ha informat del seu estat de salut en declaracions a ‘Sálvame’.

“Avui no l’he vist, ahir estava malament perquè el postoperatori és dur. Tot ha anat molt bé i em quedo amb això, però no és fàcil per a una mare veure patir la seva filla. Estem molt contents perquè l’hi han fet fenomenal. Seran uns dies dolents, però acabaran aviat”, ha comentat María Teresa Campos davant dels micròfons de l’espai vespertí de Telecinco. 

Notícies relacionades

Carmen Borrego, un dels suports més importants de Terelu, també ha parlat amb el programa en el qual treballa la seva germana: “Aquest matí l’han aixecat i ha caminat una mica. Té estones que està fenomenal, com ella és, i d’altres en els quals està una miqueta més seriosa”. “No sé que li passarà pel cap, ho deu d’haver passar malament però jo tampoc m’he quedat curta”, ha reconegut. 

Tal com la mateixa Terelu va demanar, la Fundació Jiménez Díaz va enviar dissabte passat un comunicat en què informava de com s’havia desenvolupat l’operació: “La pacient evoluciona satisfactòriament de la intervenció [...] després de passar la nit i el matí sota vigilància mèdica i rebre la visita de l’equip mèdic, aquest ha confirmatl’evolució favorable de la pacient, per la qual cosa s’ha tramitat el trasllat a l’habitació d’Hospitalització, on continuarà la recuperació amb seguiment de l’equip mèdic”.