TRÀGIC ESDEVENIMENT

Susanna Griso s'emociona durant la seva entrevista al germà de Celia Barquín, la golfista espanyola assassinada

Andrés Barquín ha xerrat amb la presentadora sobre la tràgica mort de la seva germana que ha commocionat tot el país

susanna-griso

susanna-griso

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Susanna Griso s’ha enfrontat aquest dijous a una de les seves entrevistes més complicades a ‘Espejo público’. La presentadora ha mantingut una conversa en directe amb el germà de Celia Barquín, golfista espanyola assassinada a un camp de golf d’Iowa (Estats Units), i no ha pogut contenir les llàgrimes davant de la cruesa de l’esdeveniment que ha commocionat el món de l’esport. 

“La meva germana perseguia els seus somnis, sempre ho va fer i va lluitar sempre per això. Va voler ser golfista i mantenir totes les seves amistats, malgrat el sacrifici que suposa. Em va demostrar que amb esforç pots arribar on vulguis i ella ho va aconseguir durant els últims mesos”, ha declarat durant l’entrevista Andrés Barquín, emocionat al recordar la seva germana. 

Notícies relacionades

Abans de finalitzar la connexió, el jove ha explicat com vol que quedi el record de la seva germana en l’imaginari col·lectiu: “Sempre era capaç de tenir un somriure per a tothom. Les mostres de suport ens han sobrepassat, sabíem que era estimada però això és molt més del que podíem imaginar. Vull que se la recordi com una persona que sempre estava allà per donar un cop de mà, la trobarem molt a faltar sempre”. 

Les commovedores paraules de Barquín han emocionat Griso, que ha aconseguit realitzar les preguntes necessàries malgrat estar al punt de les llàgrimes durant tota l’entrevista. “Buf, que dur”, reconeixia quedant-se gairebé sense paraules i esbufegant fins a tres vegades.