Anar al contingut

A ANTENA 3

El disgust de Susanna Griso amb els seus col·laboradors a 'Espejo público': "Respecteu-me"

La presentadora ha esgotat la seva paciència quan els tertulians li impedien continuar amb el programa

REDACCIÓN YOTELE

El disgust de Susanna Griso amb els seus col·laboradors a 'Espejo público': "Respecteu-me"

Susanna Griso ha perdut la paciència durant el matí d’aquest dimarts, 18 de setembre, mentre moderava un debat a 'Espejo público'. Tot i que és habitual que els col·laboradors del programa d’Antena 3 es trepitgin contínuament intentant exposar les seves opinions i arguments, la presentadora ha mostrat el seu disgust al ser incapaç de canviar de tema. 

Quan els tertulians debatien sobre la situació en la qual es troba el raper Valtònyc, escapat a Bèlgica per evitar el seu ingrés a la presó, Griso ha intentant continuar amb el programa sense èxit. "Deixeu-me que interrompi el debat, estem pendents de la compareixença de José María Aznar...", ha començat dient.

No obstant, els tertulians han continuat amb el seu debat fent cas omís de les paraules de la presentadora, que ha esclatat en directe. "¡Escolteu! A veure si demanaré una maça, perquè m’ho esteu posant molt complicat avui, de veritat", ha exclamat visiblement enfadada mentre donava un sonor cop a la taula. 

"Quan canviï de tema respecteu-me, perquè si no és impossible moderar un debat", ha conclòs abans de donar pas a una última hora sobre la compareixença d’Aznar. 

Susanna Griso denuncia que una marca utilitza la seva imatge per vendre productes aprimadors

L’emprenyament de Griso arriba uns dies després que utilitzés el seu programa per denunciar que una marca de productes aprimadors està utilitzant la seva imatge sense el seu permís. La publicitat en qüestió mostra un fals 'abans i després’ que va desmentir de manera rotunda. "En un cas m’han eixamplat i en un altre m’han aplicat una cintura d’abella que no tinc", va assegurar. 

"És evident que és un frau", va assenyalar la periodista, que també va reconèixer que no és la primera vegada que utilitzen la seva imatge sense el seu consentiment. “Intento contactar amb l’empresa i és a la Xina. Impossible parar-ho. És la tercera vegada que em passa", assenyalava en el seu compte d’Instagram.