A 'ESPEJO PÚBLICO'

Susanna Griso denuncia que una marca utilitza i falseja la seva imatge per vendre productes aprimadors

La presentadora d'Antena 3 ha utilitzat el seu programa i les seves xarxes socials per denunciar el frau

susanna-griso

susanna-griso

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Susanna Griso ha utilitzat el seu programa per denunciar que una marca de cosmètics i productes aprimadors està utilitzant la seva imatge sense el seu permís. La publicitat en qüestió mostra un fals ‘abans i després’ de la presentadora que ha sigut desmentit per ella mateixa a ‘Espejo público’“En un cas m’han eixamplat i en un altre m’han aplicat una cintura d’abella que no tinc”. 

“Jamás he pres aquest producte miracle, és un batut de xocolata. L’entrevista que adjunten és falsa, diuen que m’he inspirat en la Kardashian”, assegurava la presentadora en l’entrega d’aquest dijous, 13 de setembre. “No li he donat cap importància, però fins i tot una companya que és mèdic s’ho va creure i vaig dir... Fins aquí hem arribat”, ha afegit Griso. 

“És evident que és un frau”, ha remarcat la periodista, que també ha reconegut que no és la primera vegada que utilitzen la seva imatge sense el seu consentiment. “Intento contactar amb l’empresa i és a la Xina. Impossible parar-ho. És la tercera vegada que em passa”, assenyalava Griso al seu compte d’Instagram a última hora de la tarda d’ahir.

Notícies relacionades

En una altra publicació, el rostre d’Antena 3 va publicar el nom del fals producte miraculós per alertar els seus seguidors de l’estafa. “Adjunto el nom del producte perquè sapigueu que tot és mentida, també l’entrevista. Ni el meu nom escriuen correctament. I facebook es renta les mans”, va subratllar.