NOVA ETAPA

Les parelles de David Bisbal i Fran Rivera, col·laboradores de 'Corazón', que estrena format en La 1

Rosanna Zanetti i Lourdes Montes s'incorporen a l'espai de TVE al costat de Julián Contreras Jr.

corazon

corazon

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

'Corazón' arrenca una nova temporada a La 1 i ho fa amb importants novetats. El programa de crònica social estrena format i incorporarà en el seu plató al llarg dels pròxims dies un equip de col·laboradors en el qual es troba la dissenyadora Lourdes Montes, parella de Fran Rivera, i la model Rosanna Zanetti, nòvia de David Bisbal. 

Al seu costat hi hauràJulián Contreras Jr, fill de Carmen Ordóñez, que mostrarà a la televisió pública una nova faceta com a col·laborador. Anne Igartiburu i Carolina Casado continuaran estant al capdavant de la versió diària i de cap de setmana de 'Corazón', que aquest 2018 compleix 21 anys d’emissió a la primera cadena de TVE. 

Notícies relacionades

Malgrat la profunda renovació que ha dut a terme la nova directiva de TVE a la franja matinal de La 1, 'Corazón' ha aconseguit mantenir-se en emissió pels seus correctes registres d’audiència. L’espai, que tracta temes d’actualitat i de crònica rosa amb un enfocament blanc i allunyat de les polèmiques, registra dades entorn del 9-10% de quota de pantalla. 

Amb la continuïtat de l’històric format, la premsa del cor continuarà tenint un buit a la franja matinal de La 1 després que 'La mañana' decidís prescindir d’aquest tipus de continguts, tal com va avançar YOTELE en exclusiva el passat 26 d’agost. En aquesta nova etapa 'Corazón' mantindrà el seu horari habitual (14:30 hores), abans de la primera edició del 'Telediario’.