A 'SÁLVAME'

Carmen Borrego i Terelu Campos responen a les crítiques després del seu canvi radical

Les filles de María Teresa Campos van mostrar en un programa especial el resultat del seu pas pel quiròfan

carmen-borrego-y-terelu-campos

carmen-borrego-y-terelu-campos

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Terelu Campos Carmen Borrego han participat a 'Sálvame' aquesta tarda, menys de 24 hores després de mostrar als espectadors els seus nous rostres després de passar pel quiròfan. Les dues germanes han aprofitat per respondre a les crítiques que han rebut durant les últimes setmanes; en concret, Terelu ha volgut deixar clar que en cap moment ha posat en risc la seva salut. 

"Soc una persona responsable i sempre ho seré. Mai frivolitzo amb una cosa que em causa tant sofriment, a mi i a les persones que més estimo", ha assenyalat en resposta als companys que van mostrar la seva sorpresa al conèixer que es faria retocs estètics. Tan sols uns dies abans, la col·laboradora havia anunciat la seva intenció de sotmetre’s a una doble mastectomia per reduir el risc de tornar a tenir càncer de mama. 

Sobre el seu nou pentinat, ha reconegut que tenia pensat tallar-se els cabells des del juny, però va preferir esperar-se al setembre per "poder aportar alguna cosa al programa". I és que Terelu en principi s’havia de sotmetre a una lipoescultura, però finalment els plans se’n va anar en orris quan li van detectar un nou tumor: "Em van donar la mala notícia i allà es va aturar el món. El primer és el primer". 

Carmen Borrego: "María Patiño sap bé què és una operació"

Notícies relacionades

El canvi radical de Carmen Borrego ha desencadenat opinions per a tots els gustos, i una de les més crítiques ha sigut María Patiño. La presentadora de 'Socialité' va assegurar que esperava que estigués "més bonica" després de l’operació, i la petita de les Campos aquesta tarda ha parlat en el torn de rèplica. 

"La cara és molt inflada i pot fer la sensació que tinc un ull més gran, però és per la inflamació", ha aclarit a través d’una connexió en directe. "María sap molt bé què és una operació i hauria d’adonar-se que tot això són efectes de l’operació", ha declarat.