A 'AL ROJO VIVO'

El missatge d'Antonio García Ferreras a Celia Villalobos després de la dimissió de Carmen Montón

La diputada del PP va assegurar fa uns mesos que laSexta s'avorriria sense fotre-li "canya" al PP

ferreras-y-villalobos

ferreras-y-villalobos

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Antonio García Ferreras ha aprofitat aAl rojo vivo’ l’exclusiva de laSexta sobre el cas del màster de Carmen Montón per enviar un missatge a Celia Villalobos, després que el mes de juny passat la diputada del PP es queixés sobre el tractament dels 'draps bruts’ del seu partit a la cadena verda: "¿Quin temps li dedicareu a les corrupcions del PSOE quan Sánchez sigui president del Govern? M’hi jugo que ni el 5%".

"La notícia sobre els textos que va desencadenar la renúncia de la ministra de Sanitat la va revelar laSexta", començava dient el periodista aquest matí abans de lloar el bon treball que ha fet Montón durant els mesos que han estat exercint el seu càrrec en el Govern de Pedro Sánchez. "Ha recuperat la sanitat universal", destacava. 

Notícies relacionades

Tot seguit, Ferreras s’ha dirigit a Villalobos per deixar en evidència les afirmacions que va fer fa tres mesos davant dels micròfons del seu programa: "Per cert, una demostració més que laSexta informa del que ha d’informar, caigui qui caigui. A veure si Celia Villalobos se n’assabenta ara".

A continuació, 'Al rojo vivo’ va recuperar les paraules de Villalobos en què assegurava que la cadena d’Atresmedia "s’avorriria molt" després de la caiguda de Mariano Rajoy com a president del Govern: “És clar, sense tenir al PP per fotre-li canya tot el sant dia...". "Doncs sí, no ens avorrim. Ahir a la nit va ser laSexta la que va revelar la notícia. A veure si Villalobos se n’assabenta", va concloure Ferreras.