NOVETATS

'OT 2018' confirma Itziar Castro com a professora d'interpretació i la vinculació dels Javis amb l'acadèmia

L'actriu substituirà Javier Calvo i Javier Ambrossi, que continuaran relacionats amb el format

itziar-castro

itziar-castro

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Itziar Castro serà la nova professora d’interpretació d’'OT 2018'd’'OT 2018', tal com ha confirmat aquest divendres la cadena a través d’una nota de premsa. La reconeguda actriu substituirà en la nova edició del ‘talent show’els Javis, que, no obstant, continuaran vinculats a l’acadèmia i al format d’una manera que encara no ha sigut revelada. 

La incorporació de Castro és de moment l’única novetat en el claustre de professors d’'OT 2018'. La nova temporada arrencarà les emissions a La 1 la setmana del 17 de setembre, i el dimecres 19. En qualitat de convidats, els concursants d’'OT 2017' seran els encarregats de donar el tret de sortida a la nova edició.

L’extensa trajectòria professional d’Itziar Castro

No serà la primera vinculació d’Itziar Castro amb el format produït per Gestmusic. A 'OT 2' va impartir una ‘master class’ de música ‘a capella’ i a 'OT 5' i 'OT 2011' va exercir com a corista, mateix paper que ha realitzat en altres programes com 'Mira quién baila' (TVE) i 'Destino Eurovisión 2010' (TVE).

Notícies relacionades

Millor actriu revelació de la Unió d’Actors i nominada als Goya com a millor actriu revelació per ‘Pieles’,d’Eduardo Casanova; Itziar Castro ha participat en multitud de pel·lícules, entre elles, ‘Campeones’,de Javier Fesser, coproduïda per RTVE i que opta a l’Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa; ‘Las brujas de Zugarramurdi’,d’Álex de la Iglesia; ‘Blancanieves’,de Pablo Berger o ‘REC3 Gènesi’.

A més, va ser reconeguda com a millor actriu internacional del Festival Rojo Sangre Buenos Aires, Fantaspoa Brazil i Calella Film Festival per ‘Matar a dios’.Ha treballat també en diferents ‘tvmovies’, com ‘Laia’, ‘Pretextos’, ‘Rumors’ o ‘La otra ciudad’ i en nombroses sèries de televisió, entre elles ‘Vis a vis’, ‘El cor de la ciutat’, ‘Crackòvia’ o ‘Algo que celebrar’.