A LES 22.45 HORES

Nit de cine a Cuatro amb l'emissió de 'Hitman: agente 47'

hitman

hitman

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Després del partit de la UEFA Nations League entre Italia i Polònia, Cuatro emet aquest divendres en el seu ‘prime time’ a partir de les 22.45 hores la pel·lícula 'Hitman: agente 47', protagonitzada per Rupert Friend.

Sinopsi

'Hitman: agente 47' gira entorn d’un assassí d’elit que des de la seva concepció va ser manipulat genèticament per ser una perfecta màquina de matar, i només se’l coneix pels dos últims dígits del codi de barres que porta tatuat a la part posterior del coll. 

Notícies relacionades

Agente 47 és la culminació de dècades d’investigació i 46 clons previs que el doten d’una força, velocitat, resistència i intel·ligència sense precedents. El seu últim objectiu és una megacorporació que planeja treure a la llum el passat de l’Agente 47 per crear un exèrcit d’assassins els poders del qual superen els seus.

Aliant-se amb una jove que podria tenir el secret per vèncer els seus poderosos i clandestins oponents, 47 afronta increïbles revelacions sobre els seus orígens i es disposa a enfrontar-se amb el seu més letal enemic en una èpica batalla. 

Temes:

Cuatro