PROTAGONISTA LGTB

La nord-americana The CW prepara una nova sèrie amb Batwoman

El personatge farà la seva primera aparició al crossover anual amb els superherois de l'Arrowverso

batwoman

batwoman

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Batwoman arriba a The CW amb la intenció de quedar-se. Tot i que ja s’havia anunciat l’aparició del personatge al ja tradicional crossover anual de superherois encapçalat per 'Arrow', que tindrà lloc el pròxim mes de desembre, mitjans nord-americans avancen ara que la network ja està desenvolupant una nova ficció protagonitzada per la justiciera de DC Comics.

La nova producció de la cadena seguirà la història de Kate Kane, la primera superheroïna lesbiana que protagonitza una sèrie de televisió. El 2006, el personatge va ser reintroduït en els còmics de DC com a representació de la comunitat LGTB i ara farà el salt a la petita pantalla. 

Notícies relacionades

Armada amb la seva passió per la justícia social, Kane s’endinsarà en els carrers de Gotham preparada i entrenada per eliminar la criminalitat d’una ciutat en decadència. En el seu camí per convertir-se en una heroïna, s’enfrontarà als seus dimonis abans de convertir-se en un símbol d’esperança per als ciutadans. 

D’aquesta manera, The CW ampliarà el denominat Arrowverso del qual formen part 'Arrow', 'The Flash', 'Legends of tomorrow' i 'Supergirl', aquesta última de CBS. L’arribada de Batwoman a la graella de la cadena està prevista per l’any que ve, i al seu càrrec hi haurà Caroline Dries, productora executiva de 'The Vampire Diaries', i Greg Berlanti, el dissenyador de l’Arrowverso.