Apropen actituds

Sofía Suescun i Alejandro Albalá, ¿junts un altre cop?

La guanyadora de 'Supervivientes' ha afirmat a 'Mujeres y hombres y viceversa' que estan intentant donar-se una altra oportunitat.

sofa-suescun

sofa-suescun

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Sofía Suescun va fitxar com a opinadora de 'Mujeres y hombres y viceversa' després del seu pas per 'Supervivientes', però aquest matí ha tornat a ser l’absoluta protagonista del dating show de Cuatro al reconèixer que està superant la seva crisi amb Alejandro Albalá. Sembla que la relació entre tots dos s’ha tornat a estrènyer després de tenir una cita sense càmeres a la casa dels tronistes, tot i que Sofía prefereix no avançar esdeveniments.

Davant de les insistents preguntesd’Emma García, que volia conèixer si tornen a estar junts, Sofía ha afirmat que les aigües estan tornant al seu curs: "No m’agrada contestar sí o no, estem bé. D’aquí a unes setmanes ja et diré si som nòvios estables o no, però ara mateix estem bé. Hem avançat". "Ens anem apropant a com de bé estàvem abans de 'Supervivientes’", ha afegit amb el rostre il·luminat. 

Notícies relacionades

D’altra banda, la col·laboradora ha agraït l’oportunitat que els va donar el programa de tenir una cita sols a la casa dels tronistes: "En cas de no haver passat, potser avui estaríem com el gos i el gat". "Han passat moltes coses. Si podem estar junts sense retreure’ns res, doncs endavant i que visqui l’amor", ha assenyalat Sofía, que ha deixat clar que Alejandro i ella estan intentant recompondre la seva relació. 

Sobre Alejandro, ha assegurat que mostra una personalitat diferent quan sap que l’estan gravant, potser per la por del "què diran". "Quan no hi ha càmeres es mostra molt més amorós. Jo estic igual sense càmeres que amb", ha reconegut la guanyadora de 'Supervivientes'.