Anar al contingut

PRIMERES DECLARACIONS

Terelu rep l'alta després de la seva operació de càncer de mama "Estic animada i agraïda"

La col·laboradora de 'Sálvame' ha abandonat l'hospital assegurant que la intervenció ha sigut un èxit.

REDACCIÓN YOTELE

Terelu rep l'alta després de la seva operació de càncer de mama "Estic animada i agraïda"

Terelu Campos ha rebut aquest dijous l’alta hospitalària, un dia després de ser intervinguda del tumor de mama que li va ser detectat fa poc. Ahir, María Teresa Campos va concedir unes declaracions molt emocionada en què va assegurar que l’operació s’havia desenvolupat amb normalitat i que la seva filla estava bé. I avui, ha sigut la mateixa Terelu, acompanyada de la seva mare, la que ha xerrat amb la premsa per informar del seu estat de salut

Després de posar per als mitjans a la Fundació Jiménez Díaz, Terelu ha explicat que es troba "bé, animada i agraïda". D’altra banda, ha confirmat que l’operació "ha sigut un èxit" i ha reafirmat la informació que va avançar ahir Kike Calleja a 'Sálvame': "Estan analitzant el que se m’ha tret per saber quin tractament m’han de fer"

Terelu, que abans d’abandonar la clínica ha agraït la feina dels metges que l’han atès durant aquests dies, ha assegurat que "s’ha de ser optimista per poder-te curar" i ha defensat la sanitat pública: "No es pot retallar en sanitat". "Per curar-se s’ha d’estar en bones mans, i confio plenament en aquest equip", ha afegit la col·laboradora, agraïda amb la premsa "per com heu cuidat l’Alejandra".