70 EDICIÓ

Antonio Banderas i Penélope Cruz, nominats als Emmy 2018

L'actor dona vida a Pablo Picasso a 'Genius' i l'actriu a Donatella Versace a 'American Crime Story'

antonio-banderas-y-penelope-cruz

antonio-banderas-y-penelope-cruz

1
Es llegeix en minuts
SERGIO L. MERILLAS

Els premis Emmy 2018 tindran aquest any un toc espanyol. Dos dels nostres actors més internacionals, Penélope Cruz i Antonio Banderas, han sigut nominats als prestigiosos premis que entrega cada any l’Acadèmia d’Arts i Ciències de Televisió dels Estats Units. La 70a edició dels guardons, coneguts com els Oscar de la petita pantalla, se celebrarà el pròxim 17 de setembre al teatre Microsoft de Los Angeles

Les prediccions s’han complert i Penélope Cruz ha sigut nominada en la categoria de millor actriu secundària de minisèrie, gràcies al seu paper de Donatella Versace en l’aclamada 'American Crime Story: el asesinato de Gianni Versace', segona part de l’antologia creada per Ryan Murphy. Per la seva part, Antonio Banderas també ha convençut donant vidaPablo Picasso a 'Genius' i lluitarà per l’estatueta en la categoria de millor actor en minisèrie. 

Notícies relacionades

Cruz, que ha rebut molt bones crítiques després de convertir-se en la germana del famós dissenyador assassinat el 1997, es veurà les cares en la seva categoria amb una de les seves companyes de repartiment, Judith Light. També opten a l’estatueta Adina Porter ('American horror story: Cult), Letitia Wright ('Black Mirror: Black Museum'), Merrit Wever ('Godless') i Sara Bareilles (Jesus Christ Superstar: Live in concert'). 

Banderas, que ha complert un dels seus somnis al donar vida a Picasso, tindrà com a contrincants Darren Criss ('El asesinato de Gianni Versace'), Benedict Cumberbatch ('Patrick Melrose'), Jeff Daniels ('The looming tower'), John Legend (Jesus Christ Superstar: Live in concert) i Jesse Plemons ('Black Mirror: U.S.S. Callister').