LA INTERVENCIÓ HA SIGUT UN ÈXIT

María Teresa Campos, molt emocionada després de l'operació de Terelu: "La meva nena està bé"

Terelu ja ha sigut intervinguda del nou càncer de mama que li van detectar

mara-teresa-campos

mara-teresa-campos

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

L’operació de Terelu Campos ha sigut un èxit. La periodista va ser ingressada a l’hospital a última hora de la tarda d’ahir per sotmetre’s a una intervenció després que li detectessin un nou càncer de mama, i tot ha sortit tal com s’esperava. Al començament del 'Sálvame' d’avui, Kiko Hernández ha avançat que la col·laboradora estava en perfecte estat. 

Notícies relacionades

En aquell moment, les càmeres han pogut captar la sortida de María Teresa Campos de l’hospital. El reporter Kike Calleja s’ha apropat a ella per obtenir unes primeres declaracions després de l’operació de la seva filla. "Estic molt contenta", ha començat dient abans de trencar-se. Molt emocionada, entre llàgrimes, ha confirmat la bona notícia: "La meva nena està bé"

L’operació ha començat a les 11 hores d’aquest matí i Terelu ha sortit de la sala d’operacions una hora i mitja més tard. Al seu costat, acompanyant-la, han estat a tota hora la seva filla Alejandra Rubio, la seva germana Carmen BorregoRocío CarrascoMaría Teresa Campos i Edmundo Arrocet, entre altres familiars i amics.