Tanca els fitxatges

Antena 3 confirma Rosario per a 'La Voz Kids', que s'uneix a David Bisbal, Melendi i Vanesa Martín

La cadena Atresmedia tanca el seu equip de 'coaches' per a la versió infantil del format

rosario

rosario

1
Es llegeix en minuts
SERGIO L. MERILLAS

Antena 3 ha començat a confirmar els noms dels ‘coaches’ de 'La Voz' i 'La Voz Kids', les seves grans apostes per l’entreteniment de cara al pròxim curs televisiu. La cadena Atresmedia ha anunciat aquest dimecres de manera oficial la incorporació de Rosario Flores a la versió infantil, a través d’un vídeo gravat per la mateixa artista. 

"És una notícia meravellosa que m’omple el cor. Estaré amb els meus nens una altra vegada a 'La Voz Kids'i serà a Antena 3", ha avançat Rosario en les imatges. D’aquesta manera, repetirà per cinquena vegada consecutiva en la variant del format que té com a protagonistes els més petits de la casa. AcompanyaràDavid Bisbal BisbalVanesa Martín i Melendi, aquest últim avançat per FormulaTV. 

Notícies relacionades

Per primera vegada, 'La Voz Kids' tindrà al seu plató quatre cadires giratòries, com ocorre en la versió amb adults. Fins ara, les edicions infantils emeses per Telecinco només comptaven amb tres ‘coaches’. Serà una altra de les novetats que implementarà Antena 3 després d’arrabassar-li al seu rival els drets d’emissió del reeixit talent xou internacional. 

D’altra banda, 'La Voz' arribarà trepitjant fort a Antena 3 amb els fitxatges de dues estrelles internacionals de la música, Luis Fonsi i Paulina Rubio, avançada en exclusiva per YOTELE. Si finalment les converses arriben a bon port, tots dos estarien acompanyats de dos vells coneguts del format al nostre país, Pablo López i Antonio Orozco.