El col·laborador respon

Antonio Tejado nega haver tingut un 'affaire' amb un home "Prendré mesures legals"

'Sálvame' ha emès el testimoni d'una persona que aseguraque va tenir una mica més que una amistat amb el col·laborador

antonio-tejado

antonio-tejado

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

No està sent una temporada fàcil per a Antonio Tejado. El mateix programa en el qual treballa, 'Sálvame', l’ha posat en el punt de mira traient a la llum informacions relacionades amb una suposada nit de festa a Barcelona en què haurien passat moltes coses. A més, el programa ha emès aquesta tarda el testimoni anònim d’un home que assegura haver tingut una mica més que una amistat amb el col·laborador

"Això l’hi heu de preguntar a ell, va passar ja fa una miqueta", respon la persona quan una redactora del programa li pregunta pel seu suposat affaire amb Tejado. "Va ser 10 dies abans que es casés amb l’Alba, hi ha un vídeo nostre al taxi. Efectivament, és cert. El que puc dir, pel que vaig viure, és que aquella no va ser la seva primera vegada. Aquest noi dona per a molt, creieu-me", afegeix. 

Notícies relacionades

Tejado, al plató, ha començat a riure després d’escoltar el testimoni anònim, i ha restat crèdit a les seves declaracions. "Nego categòricament les coses que estan dient de mi. No sé ni qui és i per descomptat prendré mesures legals perquè és totalment fals", ha comentat el col·laborador.

Deixant de banda aquest tema, Tejado s’ha mostrat especialment preocupat pels missatges que, segons ell, la família de la seva parella Candela li envia per pressionar-la i propiciar la ruptura entre tots dos: "L’assetjament, el bombardeig per Whatsapp i els insults són tremends. No entenc com un dret fonamental com exercir la llibertat d’estar amb qui vulgui pot ser trepitjat pels teus".