VA SUPERAR KETTY EN EL DUEL FINAL

4656004

4656004

Marta es proclama guanyadora de la sisena edició de 'Masterchef'

La madrilenya s'imposa a Ketty en el gran duel final amb un menú amb moltes inspiracions mediterrànies

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

‘Masterchef’va celebrar aquest dilluns passat la gran final de la seva sisena edició a La 1 de TVE. Després de 13 setmanes d’esforç, de formació i de tensió per la competició, Marta es va convertir en la nova guanyadora de la versió d’anònims del talent culinari produïda per Shine Iberia, imposant-se a Ketty, Oxana i Toni en les diferents proves d’aquesta última entrega.

L’aspirant de San Lorenzo de El Escorial (Madrid) va aconseguir la victòria final en un duel final igualat contra Ketty gràcies a un menú d’inspiració mediterrània compost per gaspatxo mediterrani amb esferes de tomàquet, cogombre osmotitzat i aire de cogombre, caldereta de moll i llagosta amb galeta coral de tomàquet i sal d’escates i macarrons de gerd i xocolata amb gelat de gerd i llima de la Marta. Durant el tast, el jurat compost Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz va destacar la seva evolució i el bon tractament dels productes dels diferents de plats que va elaborar.

Instants abans, Marta s’havia convertit en la primera duelista de la nit després que fos la millor recreant i seguint les indicacions d’Oriol Castro, xef del restaurant Disfrutar, durant l’elaboració d’una Gilda de verat i un trompe-l’oeil.

Notícies relacionades

Durant la visita a El Bohío, el restaurant de Pepe Rodríguez a Illescas (Toledo), Ketty va aconseguir la segona jaqueta del duel final de la sisena edició de ‘Masterchef’. La cubana va superar Oxana i Toni amb l’elaboració de dos plats, titulats: escamarlà, sopa al quart d’hora, aire de safrà, tallarines de calamar i cruixent de gambes i gelat de nata, crema de sèsam i vinagre, pa de pessic de sucre morè de canya i aeri de xocolata i caramel cruixent de xocolata.

Així hem narrat minut a minut la gran final de ‘Masterchef 6’ en directe.

Actualitzar

Fa 2110 dies

Fa 2110 dies

Fa 2110 dies

Fa 2110 dies

Fa 2110 dies

Fa 2110 dies

Fa 2110 dies

Fa 2110 dies

Fa 2110 dies

Fa 2110 dies

Fa 2110 dies

Fa 2110 dies

Carregar més