Llista sorprenent

Les famoses amb qui Antonio Tejado hauria pretès fer agafar gelosia a la seva dona

Chenoa, Anna Simón i Cristina Pedroche són alguns dels noms publicats per 'Sálvame'.

antonio-tejado

antonio-tejado

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Antonio Tejado torna a ser al centre de l’huracà. Aquesta tarda, els col·laboradors de 'Sálvame' han parlat sobre una informació avançada ahir per 'Cazamariposas': L’excol·laborador hauria pretès fer un muntatge amb una famosa a Barcelona per fer agafar gelosia a la seva exparella en aquell temps, Candela. La part curiosa de la situació és que fins i tot hauria estudiat diversos noms. Chenoa, Cristina Pedroche, Anna Simón, Berta Collado, Marta Hazas i Silvia Alonso són algunes d’elles. 

Pel que sembla, Tejado pretenia que el fotografiessin al costat d’alguna d’aquestes famoses perquè Candela, amb qui avui dia torna a mantenir una relació, es posés gelosa. A més, el protagonista d’aquesta història també pretenia obtenir benefici econòmic amb les hipotètiques fotografies, segons han assenyalat en l’espai vespertí de Telecinco. 

Notícies relacionades

'Sálvame' ha emès a continuació unes notes de veu en les quals s’escolta Tejado parlant de les famoses esmentades anteriorment i deixant clares les seves intencions. No obstant, enmig del debat entre els col·laboradors, l’al·ludit ha decidit trucar per telèfon per donar la seva versió dels fets. Molt alterat, ha desmentit per complet la informació i ha assegurat que el que s’escolta en els àudios ho deia en to de broma. 

No obstant, la credibilitat de Tejado sembla haver quedat seriosament perjudicada, ja que cap dels seus companys no ha comprat el seu relat ni ha donat la cara per ell