A 'El hormiguero'

Joaquín Reyes explica el que va passar després d'estar a punt de ser detingut vestit com Puigdemont

L'humorista va visitar 'El hormiguero' juntament amb Antonio Pagudo.

joaqun-reyes

joaqun-reyes

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

El mes de febrer passat,Joaquín Reyes va protagonitzar un dels momentassos televisius més rellevants de l’any. Fins a sis agents es van personar al parc Europa de Torrejón de Ardoz (Madrid) mentre l’humorista gravava un esquetx per a 'El intermedio' caracteritzat de Puigdemont, després de rebre l’alerta d’un veí que es va pensar que havia trobat l’expresident de la Generalitat. Iahir, Reyes va visitar 'El hormiguero' i va revelar una cosa sobre aquest episodi que no havia explicat fins ara. 

Després de gravar l’esquetx, un autobús de la Guàrdia Civil va anar darrere de l’equip del programa mentre realitzava el trajecte de tornada. Però, a més, va passar una cosa més sorprenent. "Estàvem en un semàfor. Hi havia un cotxe de la Policia Municipal aparcat, un taxista va venir indignat i va baixar del vehicle. I el taxi va seguir, ¡seguia sol!", va assegurar Reyes mentre un estranyat Pablo Motos va preguntar: "¿Però sense conductor?". 

Joaquín Reyes, caracteritzat com Carles Puigdemont. / LASEXTA

Notícies relacionades

L’humorista va explicar que, mentre el taxista parlava amb els agents, es va adonar que no havia posat fre de mà del vehicle: "Hi va pujar i el va parar". "I jo vestit de Puigdemont. És vestir-me així i que em passin un munt de coses", va afirmar el convidat d’'El hormiguero'.

Reyes va visitar el programa acompanyatd’Antonio Pagudo per promocionar 'Futbolísimos', la nova pel·lícula de Miguel Ángel Lamata que protagonitzen tots dos. L’espai d’Antena 3 acomiadarà aquesta nit la seva dotzena temporada amb la visita de Santiago Segura