El programa tornarà al setembre en format 'late night'

Javier Cárdenas s'acomiada d''Hora punta' "A la tele, quan hi arribes ja te n'estàs anant"

El presentador ha recordat José María Íñigo en el comiat del seu programa.

javier-crdenas-y-alejandra-castell

javier-crdenas-y-alejandra-castell

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Dos anys després de la seva estrena, 'Hora punta' ha posat fi, aquest dimecres 3 de juliol, a la seva etapa en l’‘access prime time’ de La 1. El programa, tal com l’hem conegut fins ara, no tornarà al setembre, però sí que ho farà de manera setmanal i en late night. Malgrat tot, Javier Cárdenas s’ha volgut dirigir a l’audiència per acomiadar-se amb unes emotives paraules del polèmic format.

Visiblement emocionat, el locutor radiofònic ha estat acompanyat d’Alejandra Castelló mentre llançava un últim missatge a càmera amb record a José María Íñigo, col·laborador de l’espai: "El seguim trobant molt a faltar, no s’imaginen quant. Ens deia que a la tele, quan hi estàs arribant, ja te n’estàs anant".

Notícies relacionades

"Jo, que vaig arribar als 19 anys a aquest mitjà en el qual no vaig creure mai que perduraria, doncs imaginin-se. Aquesta última etapa, dos anys amb vostès... No em puc sentir més afortunat", ha afegit Cárdenas abans de comunicar als espectadors que el programa no tornaria en el nou curs amb el seu format habitual.

"Fem ràdio cada matí, al final és una qüestió d’energia i de dedicar-t’hi en cos i ànima", ha assegurat. "Hem intentat fer-los viure històries úniques, ens hem quedat amb la boca oberta i amb això ens quedem", ha finalitzat el presentador, que també ha donat les gràcies al públic que ha sigut fidel al programa cada nit.