A partir de les 20.45 h

Ferreras salta al 'prime time' de dijous amb 'Al rojo vivo' per analitzar les primàries del PP

La Sexta emetrà una entrega especial del seu format d'actualitat que s'allargarà fins a la mitjanit.

ferreras

ferreras

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

'Al rojo vivo’ torna a demostrar el seu compromís per l’actualitat saltant al prime time de La Sexta. Ho farà aquest dijous, 5 de juny, per analitzar una jornada clau al Partit Popular. Aquell dia tindrà lloc la primera ronda de votacions per designar el nou president de la formació: Soraya Sáenz de Santamaría, María Dolores de Cospedal, Pablo Casado, José Manuel García-Margallo, José Luis Bayo, José Ramón García Hernández o Elio Cabanes

Notícies relacionades

Amb el títold’'Al rojo vivo:  objectivo PP', Antonio García Ferreras informarà sobre els resultats de les votacions acompanyat d’un equip de col·laboradors que debatrà sobre tot el que passi dijous. El programa començarà les 20.45 hores i s’allargarà fins a la mitjanit, tal com apareix reflectit en l’avanç de programació. L’edició matutina d’'Al rojo vivo’ i 'Más vale tarde’, així com els serveis informatius de La Sexta, també seguiran molt de prop els moviments dels candidats al llarg de la jornada. 

L’entrega especial del format d’actualitat s’enfrontarà d’aquesta manera a la gran final de 'Factor X'. A causa de les baixes dades d’audiència, Telecinco ha decidit programar l’última entrega del talent xou dijous a la nit per provar d’impulsar-ne els resultats, però no s’esperava tenir com a contrincant un dur rival com 'Al rojo vivo’. Antena 3, per la seva part, emetrà la pel·lícula 'The Purge', mentre que La 1 apostarà pel seu nou programa 'Lazos de sangre'. A Cuatro, els espectadors podran veure nous episodis de 'Mentes criminales’.