Ruth Lorenzo i Laura Pausini també actuaran en la gala

James Arthur torna als seus orígens: visitarà la final de 'Factor X' aquest dijous

L'artista es va proclamar com el vencedor de l'edició britànica del format el 2012.

james-arthur

james-arthur

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Telecinco emet aquesta setmana la gran final de 'Factor X', que salta de divendres a la nit de dijous per proclamar-ne el guanyador. Els quatre finalistes –Elena Farga, Samuel Hernández, WCaps i Pol Granch– actuaran per última vegada a l’escenari en una gala que comptarà a més amb la visita de grans estrelles del món de la música. Una és James Arthur, l’artista internacional que va saltar a la fama després de guanyar l’edició britànica del format el 2012.

El cantant, que va popularitzar el tema Impossible per tot el món arran de la seva participació a 'The X Factor', acaba de llançar al mercat dos nous temes: You deserve better i  You deserve betterAt my weakest. La visita de James Arthur al plató de 'Factor X' serà un retorn als seus orígens, com ho serà la d’una altra de les artistes convidades a la final.

Notícies relacionades

Tal com vam conèixer fa unes setmanes, Ruth Lorenzo tampoc no faltarà a la cita en la qual es revelarà el nom del guanyador de la primera edició de 'Factor X' a Telecinco. La cantant murciana, representant d’Espanya a Eurovisió 2014, va participar abans que Arthur en la versió britànica del format, l’any 2008en què va assolir la cinquena posició. 10 anys després, acaba de publicar el seu segon àlbum d’estudi, Loveaholic.

Per si fos poc, Laura Pausini tornarà a pujar una vegada més a l’escenari del talent xou per interpretar el seu últim tema, Nuevo. La mentora que aconseguit portar més concursants del seu equip a la final, Samuel i Pol, repetirà l’experiència de cantar davant el públic de 'Factor X' després de la seva actuació a la primera gala de directes.