MINUT A MINUT

capture-20180703-023829

capture-20180703-023829

Ketty, Toni, Oxana i Marta, finalistes, de la sisena edició de 'Masterchef'

Daniel es queda a les portes de la gran final després d'una elaboració amb bastants errors en l'última prova

1
Es llegeix en minuts

Després de diverses setmanes demostrant que el seu somni és convertir-se en cuiners professionals, Ketty, Toni, Oxana i Marta s’han proclamat finalistes de la sisena edició de ‘Masterchef’ durant la semifinal celebrada aquest dilluns, que ha deixat a les portes de la gran final Daniel.

El bomber va dir tornar a dir adeu després de no convèncer el jurat durant la prova d’eliminació, en què va cometre molts errors a l’hora d’elaborar i emplatar la seva rèplica de les postres sobre tela que Frédéric Bau, un dels millors rebosters experts del món, va realitzar a les cuines del talent culinari de La 1 de TVE.

Van tenir més sort Oxana i Marta, que van aconseguir les dues últimes places a la gran final de la sisena edició de ‘Masterchef’. L’aspirant russa va ser considerada pel jurat com la millor concursant de la prova d’eliminació, mentre que la barcelonina va estar al tall de l’eliminació després de posar-se nerviosa durant l’emplatat de la seva elaboració.

Notícies relacionades

En canvi, Ketty i Toni van viure aquesta prova d’eliminació amb més tranquil·litat després de convertir-se en els primers finalistes de ‘Masterchef 6’. La nutricionista cubana i el ‘community mànager valencià van aconseguir el passi a la gran final després que el jurat els escollissin com els millors cuiners en la prova d’exteriors celebrada al Club Alma Sensai de Madrid. 

Així hem narrat la semifinal de la sisena edició de ‘Masterchef’ en directe.

Actualitzar

Fa 2121 dies

Fa 2121 dies

Fa 2121 dies

Fa 2121 dies

Fa 2121 dies

Carregar més