POLÈMICA A LA XARXA

Monedero compara a Twitter Aznar, Bush i Blair amb el pare de Freddy Krueger

L'exsecretari de Podem lamenta que se senti més la pèrdua de Craven que la dels refugiats que moren diàriament

1
Es llegeix en minuts

L'exsecretari general de Podem, Juan Carlos Monedero, ha comparat a Twitter el creador de Freddy Krueger, Wes Craven, amb els expresidents José María Aznar, George Bush i Tony Blair. L'exdirigent polític ha lamentat que els tuiters hagin sentit més la mort del pare de Krueger (que va morir aquest dilluns) que la dels refugiats que diàriament perden la vida a Síria i a Líbia.

 

Notícies relacionades

Monedero publica un muntatge amb quatre fotos. La primera, amb Freddy Krueger; la segona, mostra els cossos sense vida de diversos immigrants en una platja; la tercera correspon a una imatge d'un nen plorant en un escenari de destrucció, i l'última és una instantània feta el 2003, a la cimera de les Açores, amb els llavors presidents dels EUA, George Bush, d'Espanya, José María Aznar, i el primer ministre britànic Tony Blair. La reunió --molt criticada i rebutjada per la societat espanyola-- va ser l'origen de la declaració de guerra contra l'Iraq.

"¿Què diran quan morin Bush, Blair o Aznar?", es preguntava Monedero al seu tuit. La resposta i la polèmica a la xarxa social no s'han fet esperar.