canvi de compte

Iberdrola fitxa el conegut 'community manager' del Twitter de la Policia Nacional

L'empresa energètica fitxa Carlos Fernández, un dels experts en xarxes socials més valorats

Carlos Fernández Guerra. Social Media Manager (responsable de Xarxes Socials) de la Policia Nacional.

Carlos Fernández Guerra. Social Media Manager (responsable de Xarxes Socials) de la Policia Nacional. / J. M. PRATS

1
Es llegeix en minuts

El nom de Carlos Fernández no resultarà gaire popular a primera vista, no obstant, si ens referim al 'community mànager' del Twitter oficial de la Policia Nacional, la cosa canvia. 

El 'CM' ('community manager') de @policia és un dels personatges més valorats a les xarxes socials pel seu estil directe i desenfadat. Una manera de comunicar que ha fet arribar gairebé els dos milions de seguidors el perfil de la Policia Nacional i que, ara, l'ha convertit en el primer fitxatge mediàtic de Twitter amb el seu canvi a Iberdrola

El 'timeline' del Twitter del Cos Nacional de Policia és una mina de tuits plens d'ironia i bon humor, deixant publicacions que s'han viralitzat per les xarxes, a més de generar una interacció constant amb els seus seguidors.

  

 

NOVA ETAPA A IBERDROLA

Notícies relacionades

L'empresa energètica Iberdrola ha volgut donar un cop d'efecte a la seva política comunicativa i crearà un nou departament Digital i Xarxes Socials, una nova aposta amb Carlos Fernández al capdavant.

D'aquesta manera, el 'CM' que ha revolucionat la comunicació institucional al nostre país inicia un nou repte en una de les empreses espanyoles més importants. Caldrà veure com reacciona la xarxa a aquest canvi després de la complicitat que havia adquirit amb els milions de seguidors que havia aconseguit i si el segueixen en la seva nova etapa.