Anar al contingut

  CONSTANT CREIXEMENT

  La versió en català de la Viquipèdia arriba als 450.000 articles publicats

  L'edició catalana de la popular enciclopèdia lliure es marca l'objectiu d'arribar al mig milió de publicacions durant el 2015

  La principal enciclopèdia 'on line'Wikipedia, ha batut un nou rècord en la seva versió en català, Viquipèdia. L'edició catalana de la popular web va arribar aquest dimarts a la xifra de 450.000 publicacions, la seva millor dada històrica. 

  Iniciada el 16 de març del 2001, Vikipèdia va trigar sis anys a arribar als 50.000 articles en català. No obstant, des del 2008 a aquest 2015, la xifra ha augmentat exponencialment fins a arribar als gairebé mig milió de publicacions. 

  L'article sobre la pel·lícula 'L'executor'  ('L'Executor'), publicat aquest dimarts a les 17:52 hores va ser l'entrada número 450.000, xifra que suposa un nou rècord per a la Viquipèdia. Situada en la posició número 17 pel que fa a nombre d'articles publicats, la versió catalana de la Viquipèdia està mantinguda per la Fundació Wikimedia, una organització sense ànim de lucre.

  CONSTANT CREIXEMENT

  Malgrat arribar a la xifra rècord de 450.000 articles, Amical Wikimedia vol seguir creixent i arribar al mig milió d'entrades el 2015. Per a això, ha llançat diversos projectes com el 'Viquiprojecte Unió Europea', 'Intercanvi d'articles nous', entre altres. Tot això, convidant a la participació dels usuaris mitjançant l'etiqueta #repte500mil a Twitter i Facebook.

  0 Comentaris
  cargando