Ibaka es fa un "selfie' presidencial" amb Rajoy

El jugador de la selecció espanyola de bàsquet ha publicat al seu Twitter una fotografia amb el president del Govern durant la trobada a la Moncloa

1
Es llegeix en minuts

El jugador de la selecció espanyola de bàsquet Serge Ibaka ha publicat aquest dijous al seu compte de Twitter un 'selfie' amb el president del Govern, Mariano Rajoy, al palau de la Moncloa. L'esportista no ha dubtat a compartir l'inèdit moment amb els seus seguidors de la xarxa social --més de mig milió-- que ja té més de 1.000 retuits. "Selfie presidencial / Presidensial selfie', és el text que acompanya la imatge. 

La fotografia es va fer durant la recepció per part del president del Govern dels jugadors nacionals amb motiu de la Copa del Món de bàsquet, que se celebrarà a Espanya del 30 d'agost al 14 de setembre.  

L'equip de comunicació de Rajoy ha compartit en el compte del president el tuit d'Ibaka i, posteriorment, ha publicat una altra imatge amb el moment de la instantània. "Moment distès amb la selecció espanyola de bàsquet. "Selfie' amb un puntal de l'equip", es pot llegir al missatge. 

 

Copa del món de bàsquet

Notícies relacionades

Mariano Rajoy s'ha reunit aquest matí al palau de la Moncloa amb els jugadors, tècnics i representants de la Federació Espanyola de Bàsquet amb motiu de la pròxima Copa del Món, que se celebrarà a Espanya. El president ha agraït la "magnífica imatge" que la selecció dóna d'Espanya per tot el món. "Competiu bé, i habitualment guanyeu", ha assenyalat el cap del Govern, que a més ha reconegut que el bàsquet "té moltes coses positives per aportar al conjunt de la societat". 

A la recepció també hi era Juan Carlos Navarro, que li ha entregat a Rajoy una samarreta de l'equip amb el seu nom. El capità de la selecció ha indicat que amb el campionat estan davant un "repte il·lusionant" ja que juguen a casa.