Roses solidàries per Sant Jordi

Una iniciativa permet participar en un projecte sociocultural a Cuba al comprar la flor

’Vull una rosa’ permet col·laborar en un projecte solidari al comprar la rosa per Sant Jordi

’Vull una rosa’ permet col·laborar en un projecte solidari al comprar la rosa per Sant Jordi / VULLUNAROSA.CAT

1
Es llegeix en minuts
CARLOTA MARZO / Barcelona

La iniciativa 'Vull una rosa' convida a sersolidarisper Sant Jordi. Si més enllà de regalar una rosa es busca recolzar un projecte solidari, 'Gràcia amb Cuba' ofereix la possibilitat de comprar a través de la seva web roses i els beneficis aniran destinats a finançar un projecte sociocultural a Cuba en que estan treballant des del 2001.  

Notícies relacionades

Els passos per aconseguir larosa solidàriasón molt senzills. 'Vull una rosa' ofereix tres mides deflor: la petita, la gran i la virtual, i el preu és la voluntat. En aquest últim cas l'import íntegre de la flor anirà destinat al projecte deCubai el comprador rebrà una postal digital de Sant Jordi dissenyada per l'il·lustradorPep Boatella. Una vegada realitzada i confirmada la comanda, les roses arriben al domicili o lloc indicat al matí del dia 23. 

'LA CAMORRA'

El projecte sociocultural està batejat com 'La Camorra' i es porta a terme aPuerto Esperanza, Cuba. La violència, la desestructuració de les famílies, la violència de gènere i la falta de recursos dificultava la convivència en aquest lloc. Per això, aquest projecte pretén a través de les arts plàstiques, la lectura, els tallers i les activitats culturals diverses millorar el nivell de vida dels habitants de Puerto Esperanza.