Anar al contingut

  Comparteix el teu menjar, però de veritat

  L'ONG Mans Unides anima els internautes a penjar fotografies d'aliments a través d'un filtre solidari

  CARLOTA MARZO / Barcelona

  Amb el lema 'Si vols compartir el teu menjar, comparteix-lo de debò' l'ONG Mans Unides ha llançat el primer filtre solidari per a Instagram. Els diners recaptats amb la compra de l'aplicació aniran destinats als programes d'ajuda contra la fam de l'entitat humanitària.

  L'aplicació, anomenada Food Share Filter, permet als usuaris compartir imatges dels seus plats de menjar --una moda molt estesa a Instagram-- i alhora, compartir simbòlicament aquest plat amb els que més ho necessiten. Amb el 'hashtag' #foodsharefilter els usuaris ja poden penjar les seves instantànies solidàries i, gràcies al marc predeterminat del filtre, animar els altres a participar-hi.

  La lluita contra la fam és un dels objectius principals de l'ONG Mans Unides. Segons dades recents de la FAO, 870 milions de persones al món passen gana i cada any la desnutrició suposa la mort de 2,6 milions de nens menors de 5 anys.

  "En aquests temps difícils és més fàcil demanar una petita col·laboració que grans aportacions", explica Marisa Elousa, de Mans Unides. Per això l'entitat humanitària es va decidir a portar a terme una campanya d'aquesta mena, en què les aportacions provenen dels 0,89 euros que costa l'aplicació per a Instagram. L'entitat reconeix que, entre altres, té com a objectiu acostar-se als joves i "ells són a la xarxa, com molta altra gent". Així, en comptes d'apostar per una crida tradicional, han llançat Food Share Filter.

  0 Comentaris
  cargando