Troba el teu habitatge a barcelona

MASIFILL PATRIMONIA finalitzarà l’any del seu 90è aniversari en la seva nova seu corporativa

MASIFILL estrenarà una nova àrea d’atenció al client a la seva seu del carrer Fontanella núm. 17, edifici on dedicarà enguany més de 410 m2 per ubicar a tota la seva plantilla partir del darrer trimestre.

MASIFILL PATRIMONIA finalitzarà l’any del seu 90è aniversari en la seva nova seu corporativa
3
Es llegeix en minuts

Amb 90 anys de trajectòria en el sector immobiliari, MASIFILL celebrarà el seu aniversari inaugurant un nou espai d’atenció al client a la seva seu del carrer Fontanella núm. 17. En aquest cèntric edifici de Barcelona, s’hi destinarà 410 m2 a oficines amb la previsió de poder-hi traslladar, el darrer trimestre de l’any, tota l’activitat.

Aquest canvi suposa una nova estratègia per a aquesta empresa solvent que ha decidit reunir la totalitat de la plantilla en un mateix espai. Reunificant tota l’atenció que es donava actualment a les dues oficines de la societat a Barcelona, concentrarà així en un sol espai tots els serveis de MASIFILL: Gestió de comunitats, Gestió de lloguers, Compravenda, Assegurances i Operacions immobiliàries.

MASIFILL ha sabut adequar-se als requisits del sector immobiliari al llarg de la seva història, sense renunciar als seus valors d’empresa familiar, perquè aquesta qualitat li ha portat a ser qui és, una firma que genera confiança en els clients.

Tot i que la primera seu de l’empresa fou al barri de Gràcia, l’any 1941 ja es trasllada a l’edifici del carrer Fontanella. “Tornar a reunir a tota la plantilla en el mateix edifici que en els inicis és, d’alguna manera, tornar als orígens i a casa” comenta Joan Raldiris, director gerent de Masifill Patrimonia. En aquest mateix edifici el 1960 MASIFILL ja havia ocupat 500m2.

Servei integral, una solució 360º

L’aposta en decidir situar a tot el personal en un mateix espai busca reforçar la integració de tots els serveis immobiliaris. Aquests serveis són oferts per un equip expert en múltiples disciplines enfocades a l’àmbit immobiliari com a arquitectura, dret i economia, sigui amb personal propi o a través de socis i col·laboradors.

Les noves oficines permetran generar un millor espai d’atenció al client, al qual es dedicaran més de 100 m2

Concentrar a tots els interlocutors necessaris en un mateix espai, permetrà oferir a aquesta empresa solvent una millor atenció i solució 360º als clients, tot això sense perdre la proximitat i la seguretat que ofereix la continuïtat generacional d’una empresa familiar.

L’objectiu d’aquesta empresa és oferir un servei global d’assessorament immobiliari, legal i financer als seus clients, sempre de forma personalitzada.

Les noves oficines permetran generar un millor espai d’atenció al client, al qual es dedicaran més de 100 m2. Uns altres 300 m2 s’utilitzaran per a situar les diferents àrees de treball on s’ubicarà tota la plantilla, integrant també serveis especialitzats d’arquitectura, fiscalitat o gestoria a través de Garcia i Garcia Assessors, partner de confiança de l’empresa.

A més, es reservarà un espai de 100 m2 més, que permetrà assumir futurs creixements.

Consultoria innovadora

Al llarg de la seva història, el principal àmbit d’actuació d’aquesta firma ha estat la gestió de lloguers i de comunitats de propietaris, apostant també per la compravenda d’immobles i les assegurances.

No obstant això, el mercat immobiliari és canviant i requereix una adaptació constant.

MASIFILL participa, al costat de les principals empreses del sector, en projectes impulsors de transformació empresarial i plataformes d’innovació. També participa i assessora start-ups immobiliàries. Aquesta aposta constant per la innovació els ha permès adaptar-se a les diferents oportunitats de negoci.

Concentrar a tots els interlocutors necessaris en un mateix espai, permetrà oferir a aquesta empresa solvent una millor atenció i solució 360º als clients

Més enllà dels serveis esmentats, MASIFILL ofereix una consultoria immobiliària personalitzada enfocada a l’anàlisi, diagnòstic i pla d’execució immobiliària (gestió del patrimoni, gestió de quadres arrendataris, detecció de noves oportunitats, etc.), així com operacions immobiliàries de gestió d’obres, project management i, gestió i desenvolupament de sòl i edificació.

90 anys d'experiència

Notícies relacionades

L’especialització i alta qualificació de l’equip humà situa a aquesta gran empresa en una excel·lent posició en el seu sector. Al llarg dels seus 90 anysd’experiència, continua esforçant-se per mantenir la confiança i la fidelitat dels seus clients.

Aquest any 2022, MASIFILL ha recuperat els nivells de facturació del 2019, després de dos anys de pandèmia i postpandèmia, recuperant el ritme anterior en la comercialització d’immobles tant de lloguers com de compravenda, i ha pres mesures de contingència per si el mercat sofrís alguna desacceleració econòmica. Amb la mirada posada en el futur, ha sabut progressar en virtut de les noves exigències immobiliàries i de les preferències dels seus clients per a oferir uns serveis immobiliaris honestos i professionals.

Temes:

Construcció