Laboratori a l’Eixample

Creixen les cues a Barcelona per fer-se una PCR abans de viatjar per Nadal

1
Es llegeix en minuts

Aquest dilluns 21 de desembre podria ser el de les PCR en vigílies de les festes de Nadal. Els principals laboratoris de la ciutat de Barcelona registren des de primera hora del matí desenes de persones guardant torn perquè li facin el test del coronavirus. ¿Els motius? Hi ha gent que abans de reunir-se per la Nit de Nadal amb els seus familiars necessita saber si podrà fer-ho amb tranquil·litat. D’altres perquè ho necessiten per viatjar a l’estranger (tots els països exigeixen la PCR actualitzada per franquejar la frontera).

Notícies relacionades

La cua que ha anat creixent a les portes del laboratori Echevarne, al carrer de Provença de Barcelona arribava a l’encreuament de Roger de Llúria amb Mallorca, al costat del Col·legi d’Advocats de Barcelona. Persones de totes les edats, des de nanos que s’han saltat l’últim dia d’escola, acompanyats pels seus pares, fins a una àvia solitària que arribava per demanar el torn ajudada per un caminador. La resta, executius amb pressa, homes i dones.

Els laboratoris privats cobren uns 130 euros per PCR. Si el demandant necessita conèixer el resultat en menys de 24 hores el preu té un suplement de 30 euros.