23a edició TOP 20 Hospitals

L’Hospital de Viladecans és premiat com a millor centre per la seva gestió hospitalària global

Aquest any s’ha batut rècord de participació amb un total de 168 hospitals públics i privats en 8 àrees clíniques i gestió global

L’Hospital de Viladecans és premiat com a millor centre per la seva gestió hospitalària global

Hospital de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospital de Viladecans (Baix Llobregat) ha obtingut el premi al millor centre sanitari en la categoria de Gestió Hospitalària Global de la 23a edició dels premis TOP 20 Hospitals. Aquests guardons els concedeix la consultora de serveis sanitaris IQVIA (IASIST), on es valora la qualitat assistencial i de gestió dels diferents centres que hi participen.

La Dra. Montserrat Figuerola, Gerent Territorial de l’Àrea Metropolitana Sud, i la Dra. Montse Oliveras, Directora del Centre de l’Hospital de Viladecans, van ser les encarregades de recollir el premi, aquest dimarts, 29 de novembre, a la gala de Madrid.

El programa de reconeixement Hospitals TOP 20 es basa en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència, que busca identificar els patrons de bona pràctica assistencial i reconèixer la tasca d’aquells centres que obtenen millors resultats en el procés d’avaluació. Aquest any s’ha batut rècord de participació amb un total de 168 hospitals públics i privats en 8 àrees clíniques i gestió global.

Notícies relacionades

L’Hospital de Viladecans ha guanyat el TOP 20 en diverses ocasions. Els anys 2015, 2016, 2018, 2019, 2020 i el 2021 va rebre també el TOP 20 en la categoria de gestió hospitalària global, i ha sigut nominat en diverses edicions en l’àrea d’aparell digestiu i en l’àrea musculoesquelètica, premi aconseguit el 2018.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Viladecans Gavà