Del 12 al 20 de novembre

Viladecans s’omple d’activitats i ponències en la 27a Setmana de la Ciència

També es recuperarà l’observació del cel per veure els anells de Saturn i el planeta més gran del sistema solar, Júpiter, previstes al març

Viladecans s’omple d’activitats i ponències en la 27a Setmana de la Ciència

ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Viladecans (Baix Llobregat) torna a apostar per la ciència amb la celebració de la 27a Setmana de la Ciència un mes després de la 23a edició del concurs Ciència en Acció. Des d’aquest dissabte, dia 12, fins al diumenge 20 de novembre, la ciutat s’omplirà d’una sèrie d’activitats, tallers, ponències i demostracions relacionades amb el món científic que es duran a terme als centres educatius.

També es recuperarà l’observació del cel per veure els anells de Saturn i el planeta més gran del sistema solar, Júpiter, una activitat que estava pensada per al març passat però que es va haver de suspendre a causa del mal temps. Durant aquella setmana, l’ajuntament també oferirà una nova edició dels recorreguts científics de la ciutat –els anomenats Ruta Matemàtica i Física als Parcs–, dirigits per dinamitzadors científics.

Entre les activitats que destaquen de la Setmana de la Ciència de Viladecans es troba l’activitat Ciència al plat, que combina la cuina amb la ciència amb l’objectiu d’explorar conceptes com la densitat i la deshidratació. El dissabte 12 de novembre també tindrà lloc l’activitat sota el títol Moc Zombi, dirigida als més petits per crear el seu propi slime.

Notícies relacionades

Per a totes les activitats programades es necessita inscripció prèvia i el consistori local ja ha publicat tota la programació per a la setmana.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Viladecans