Seguretat

La Policia Local de Viladecans s’amplia amb noves incorporacions

Onze nous agents s’han sumat a la plantilla, que en el dia d’avui compta amb 82 efectius

La Policia Local de Viladecans s’amplia amb noves incorporacions

ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local de Viladecans (Baix Llobregat) ha reforçat la seva plantilla amb la incorporació d’onze agents, i sumen d’aquesta manera un total de 82 efectius al cos policial. Les contractacions s’han fet a partir d’un procés de selecció en el qual es van presentar 520 persones.

Des del consistori local afirmen que les noves incorporacions possibiliten «reforçar els serveis de seguretat» i d’aquesta manera «enfortir la percepció de seguretat» al municipi.

Per al tinent d’alcalde d’Espai Públic i Seguretat i Convivència, Anselmo Sánchez, aquest pas és l’inici d’«un procés de millora del servei que inclourà noves incorporacions i que culminarà amb la nova comissaria de policia al barri de Llevant».

Notícies relacionades

Per la seva banda, l’alcalde, Carles Ruiz, va rebre el nou personal policial en dependències municipals, i va destacar que la Policia Local fa «una feina molt important» i va encoratjar els agents a donar el millor de si mateixos: «Posem tots els mitjans perquè estigueu còmodes per desenvolupar les seves qualitats professionals».

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Ajuntaments