Via pública

Afectacions a Viladecans del 3 al 7 d’agost per liquidar l’asfaltatge de l’avinguda de la Generalitat

Es faran les últimes tasques relacionades amb l’asfaltatge de les obres de transformació de l’avinguda entre el carrer del Noi del Sucre i el passeig de la Marina

Afectacions a Viladecans del 3 al 7 d’agost per liquidar l’asfaltatge de l’avinguda de la Generalitat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els pròxims dies 5, 6 i 7 d’agost es realitzaran les últimes tasques relacionades amb l’asfaltatge de les obres de transformació de l’avinguda de la Generalitat de Viladecans (Baix Llobregat) –entre el carrer del Noi del Sucre i el passeig de la Marina–.

Les intervencions, en conseqüència, comportaran una sèrie d’afectacions relacionades amb el trànsit tant privat com públic. Com a fase prèvia també es tallarà la carretera entre l’avinguda de la Generalitat i el carrer de la Forja els dies 3 i 4 per construir la rampa entre la C-245 i la carretera de la Vila.

Aquestes accions formen part de l’últim paquet d’actuacions previstes en la reforma d’aquesta via entre Castelldefels i Cornellà que té per objectiu potenciar l’ús del transport públic per reduir les emissions de CO2.

Afectacions del 5 al 7 d’agost

A nivell general, quedarà tallada l’avinguda de la Generalitat entre el carrer de l’Agricultura i l’avinguda de Francesc Macià.

A l’avinguda de la Generalitat queden anul·lades sis parades entre els carrers del Noi del Sucre i Antonio Machado, cosa que afectarà així el servei les les línies L80, L82, L85, L96, L97, L99, N16 i N19, que tindran un recorregut alternatiu pels carrers de l’Agricultura i la Forja, l’avinguda del Segle XXI (amb dues parades provisionals) i el carrer d’Antonio Machado. En el cas de L86, el recorregut alternatiu passarà per Pintor Fortuny.

També quedaran anul·lades dues parades de la carretera de la Vila, entre l’avinguda de la Generalitat i carrer de la Forja i afectaran l’L88 al recorregut muntanya, que tindrà com a ruta alternativa el passeig de la Marina.

Notícies relacionades

El VB1 i el VB2 també es veuran afectats en el servei del dissabte 7. Tindran un itinerari alternatiu de muntanya que passarà per l’avinguda Segle XXI (amb parada provisional) i pels carrers d’Antonio Machado i Pintor Fortuny.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Viladecans