Can Sabadell

Aena inicia la renaturalització d’un aparcament de Viladecans sense servei en un espai natural protegit

L’espai es cataloga com un corredor biològic, situat entre la zona humida del litoral del Remolar-Filipines i els Reguerons

Aena inicia la renaturalització d’un aparcament de Viladecans sense servei en un espai natural protegit

ACN

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Aena va iniciar aquest dilluns, 1 d’agost, la renaturalització d’un aparcament vip sense servei de la zona de Can Sabadell, a Viladecans (Baix Llobregat), dins de l’espai natural protegit Xarxa Natura 2020, i està previst que finalitzin al novembre.

L’espai es cataloga com un corredor biològic, situat entre la zona humida del litoral del Remolar-Filipines i els Reguerons, que fa uns anys va ser ocupat per diversos aparcaments que van trencar la connectivitat ecològica de la zona.

Fonts d’Aena han concretat a Europa Press que, en el seu moment, la seva construcció estava contemplada en el pla director de l’Aeroport de Barcelona-el Prat, i que, després, la zona va passar a formar part de l’espai natural protegit.

Notícies relacionades

Ecologistes en Acció contempla aquesta renaturalització com una «victòria dels moviments socials ecologistes» i, en un comunicat, ha demanat la creació d’una comissió de seguiment per valorar aquest procés.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Viladecans