Esports

El preu dels bitllets impedeix al Club Beisbol Vildadecans jugar les semifinals de la Lliga de Divisió d’Honor

La Federació Espanyola de Beisbol decidirà si el partit es jugarà en una altra data, o es dona la plaça al Tenerife Marlins

El preu dels bitllets impedeix al Club Beisbol Vildadecans jugar les semifinals de la Lliga de Divisió d’Honor

Cub de béisbol VIladecans

2
Es llegeix en minuts
EFE

L’equip català de Viladecans (Baix Llobregat) no va viatjar a Tenerife per jugar aquest dissabte contra el Tenerife Marlins Puerto Cruz en les semifinals de la Lliga de Divisió d’Honor de beisbol, anomenada Spanish Baseball League, per problemes a l’hora d’expedir els bitllets aeris a preus raonables.

L’equip del Tenerife Marlins Puerto Cruz i els àrbitres van fer acte de presència aquest dissabte a l’estadi Néstor Pérez de Puerto de la Cruz, on es va aixecar acta de la incompareixença del Viladecans.

L’equip català en un comunicat va expressar la seva intenció de retardar la data d’aquesta trobada al 7 d’agost, però alhora també va assenyalar les dificultats que s’estan trobat per viatjar a les Illes Canàries, per l’encariment dels bitllets aeris en aquestes dates d’estiu.

El Viladecans ha deixat clar que «la voluntat sempre ha sigut disputar la semifinal, fins i tot arribant a veure’ns obligats a finançar el viatge de més de 16.000 euros i deixant jugadors a Barcelona».

«Dimecres la nostra agència de viatges ens va informar que el vol de Vueling havia sigut cancel·lat, cosa que ens va impedir fer el pagament dels bitllets. Avui ja ha sigut publicat que el vol VY3210 ha sigut ajuntat amb l’IB5374 d’Iberia. El motiu d’ajuntar vols i no permetre expedir més bitllets, com tots els lectors entendran, és aliè al club i ho desconeixem», explica el comunicat.

Des del club es van gestionar totes les possibilitats, des de reunir-se amb els clubs implicats i moure les dates, fins a enviar els jugadors per separat, «cosa que no veiem gaire digne per a una màxima categoria, però tot i així es va plantejar».

La reserva de bitllets estava feta des del dia 20 de juliol, quan l’única opció era viatjar dissabte. La fase regular va acabar el 16 de juliol.

Segons assenyala el club, «davant el cost d’aquest desplaçament, s’han esgotat totes les vies possibles per abaratir-lo, previ a fer el pagament, no des del 16 de juliol, sinó des de principis de juliol».

Sense resposta oficial

El club va remetre tota la informació i documentació al jutge únic i als responsables de la RFEBS dimecres, avisant de la problemàtica en els vols, però de moment no ha rebut resposta oficial.

«Lamentem molt la situació generada, i també volem traslladar que els bitllets per, en cas que es pugui jugar el partit en la setmana de recuperació (7 d’agost) estan bloquejats, però cada dia que passa es van encarint», conclou la nota informativa del Viladecans.

La Federació Espanyola de Beisbol decidirà si el partit es jugarà en una altra data, o es dona la plaça al Tenerife Marlins per a la gran final, per enfrontar-se al vencedor de l’altra semifinal entre Astros i San Inazio.

Notícies relacionades

Els guanyadors de les dues eliminatòries es disputaran el títol de Lliga al millor de tres partits els dies 13, 20 i 21 d’agost.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Viladecans