Setena edició

Una aplicació destinada a millorar la salut mental a la feina guanya el ‘Talent a les aules’ de Viladecans i Gavà

Dos anys després, l’Espai Maragall de Gavà va acollir-ne la final de forma presencial, sense limitació d’aforament

Una aplicació destinada a millorar la salut mental a la feina guanya el ‘Talent a les aules’ de Viladecans i Gavà

ayuntamiento de gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’edició d’aquest any de ‘Talent a les aules’ 2022 va finalitzar el dilluns 23 de maig, quan es van anunciar els projectes guanyadors del concurs, després de mesos de treball. El certamen està destinat a fomentar la cultura emprenedora dels alumnes dels centres de secundària organitzats pels ajuntaments de Viladecans (Baix Llobregat) i Gavà (Baix Llobregat) de forma conjunta amb Talent Factory.

Dos anys després, l’Espai Maragall de Gavà va acollir-ne la final de forma presencial, sense limitació d’aforament, que va posar punt final a la setena edició de ‘Talent a les aules’ després de cinc mesos de treball.

El projecte guanyador d’aquesta edició ha sigut ‘SafeSpace’, presentat per les alumnes de l’Institut Escola Gavà Mar Lucía Sepúlveda i Cruz Cánepa. Es tracta d’una aplicació destinada a millorar la salut mental en l’àmbit laboral, amb funcionalitats tant per als treballadors com per a les empreses. Les estudiants han guanyat com a primer premi un viatge de cinc dies a San Francisco per conèixer les empreses més representatives com Google, la NASA i Facebook.

El segon premi ha sigut pel projecte ‘Eat your TCA’, de les alumnes de l’Institut Torre Roja de Viladecans, Leire Macías i Sara Vaquero. Es tracta d’una aplicació per ajudar els pacients amb trastorns de la conducta alimentària a recuperar-se, fent el procés més amè i lleuger, ja que normalment dura una mitjana de 20 anys.

Notícies relacionades

Les alumnes guanyen, com a segon premi, un viatge de tres dies a Brussel·les amb visita als centres d’emprenedoria, vivers d’empreses i seus d’empreses reconegudes. A més, aquest projecte és finalista en la Competició de Miniempreses Junior, que celebrarà els dies 1 i 2 de juny a Madrid.

Més notícies de Viladecans i Gavà, a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans Gavà