Sanitat

L’Hospital de Viladecans implanta el sistema d’avís TESEU a urgències

És un sistema d’admissió que assigna un codi alfanumèric a cada pacient i es manté la seva confidencialitat

L’Hospital de Viladecans implanta el sistema d’avís TESEU a urgències

Hospital de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospital de Viladecans (Baix Llobregat) ha posat en funcionament el sistema d’avís a pacients TESEU, anteriorment implantat a l’àrea ambulatòria, en consultes externes i proves de gabinet i radiologia, i a l’hospital de dia, a l’Àrea d’Urgències.

El centre, que també abraça a la població de Gavà, va implantar aquest nou sistema dijous passat, 12 de maig, i al llarg de les setmanes anteriors, van realitzar sessions formatives als professionals d’urgències implicats perquè disposessin de les eines i coneixements necessaris.

El TESEU és un sistema d’admissió que assigna un codi alfanumèric en cada pacient, de manera que no s’avisa per nom i cognom. Quan el pacient arriba a l’àrea d’Urgències i es dirigeix a Admissions, se li entrega un tiquet amb el codi.

Quan arriba el torn, des de la consulta o el box, s’activa la trucada del pacient, que es realitza mitjançant la visualització d’aquest codi a les pantalles de televisió ubicades a les sales d’espera, on també s’especifica la porta a la qual s’ha de dirigir. D’aquesta manera es manté la confidencialitat del pacient.

Àrea quirúrgica pendent

El sistema es va implantar per primera vegada a l’hospital a l’àrea ambulatòria l’any 2019. Més tard se n’ha implantat l’ús a l’Hospital de Dia i ara, a l’àrea d’urgències.

Notícies relacionades

L’única àrea pendent és la quirúrgica, on es calcula posar-lo en marxa de cara a finals d’any.

Més notícies de Viladecans i Gavà, a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans Gavà