Curs 2022-2023

El 20 de maig, últim dia per a les preinscripcions a les escoles bressol de Viladecans

Les llistes definitives estaran publicades el 15 de juny i fins al 22 d’aquell mateix mes s’obrirà el període de matriculació

El 20 de maig, últim dia per a les preinscripcions a les escoles bressol de Viladecans

NÚRIA PUENTES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans(Baix Llobregat) ha posat en marxa aquest mateix dilluns, 9 de maig, la presentació de sol·licituds per a la preinscripció del curs 2022-2023 de les escoles bressol municipals.

El procés de preinscripció durarà fins al 20 de maig de manera telemàtica i s’haurà d’enviar el document per la Seu Electrònica del consistori. Excepcionalment, també podrà ser de manera presencial, els dies 17,18, 19 i 20 de maig a l’Oficina Municipal d’Escolarització, en horari de matins, de 9 a 14 h, i de tardes, de 16.30 a 18.30 h. És imprescindible demanar cita prèvia.

Així mateix, l’administració local també va publicar tota la informació útil relativa a les preinscripcions, des dels passos que cal seguir fins als criteris de barem o la documentació que cal aportar.

El municipi de Viladecans compta amb quatre escoles bressol municipals (La Ginesta, La Marina, La Muntanyeta i La Pineda). En aquest enllaç, el consistori ha publicat les places disponibles en cada un dels centres del municipi, tant els estrictament municipals com l’adscrit a la Generalitat.

Llistes definitives i matriculació

La publicació de les llistes amb el barem es farà l’1 de juny i l’endemà s’obrirà el termini de reclamacions durant una setmana.

Notícies relacionades

Les llistes definitives estaran publicades el 15 de juny i fins al 22 d’aquell mateix mes s’obrirà el període de matriculació.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans