Espai natural

Tornen les visites al Remolar de Viladecans

S’obre un nou itinerari amb una proposta més interactiva per als visitants

Tornen les visites al Remolar de Viladecans

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La pineda del Remolar de Viladecans (Baix Llobregat) es torna a obrir als visitants amb un nou itinerari a finals d’aquest mes de novembre.

Aquesta vegada s’oferirà una de proposta de visita més interactiva, i que oferirà diferents activitats en què els sentits i les emocions seran la base per al descobriment d’aquest entorn.

L’activitat començarà amb una introducció per conèixer els elements característics d’aquest espai, i els visitants participaran en tres activitats basades en les singularitats de les pinedas litorals mediterrànies d’una forma dinàmica.

Diversitat de l’entorn

Per a les famílies amb infants de 0 a 7 anys està especialment pensat ‘Un camí ple de sentits’, una activitat en què s’experimenta amb textures, formes i colors. Així també s’aprèn sobre la diversitat de l’entorn i la vegetació pròpia de la pineda i d’altres espais naturals.

Per a tots els públics, s’ha organitzat l’activitat ‘Un niu de vivències’, un joc autònom d’exploració amb pistes i enigmes instal·lats en unes caixes niu que permetran aprendre sobre els elements més singulars del medi.

I per últim l’activitat ‘Una història, una descoberta, una postal’ en què els visitants podran compartir a través d’una postal quines han sigut les seves experiències viscudes a la pineda.

Seran activitats que es faran al final del recorregut, després de la visita guiada que portarà als visitants per l’ecosistema de l’entorn de Ca la Pilar.

Periodicitat setmanal

Aquest nou itinerari tindrà una periodicitat setmanal i, en principi, es farà tots els diumenges a les 11:30 h del matí, al punt d’informació de l’Espai Natural del Remolar-Filipines com a lloc de trobada.

El nou itinerari es troba en fase de proves pilot, i hi ha la possibilitat que es produeixin canvis, incloent el dia i l’hora.

Notícies relacionades

L’aforament és limitat i les inscripcions s’han de sol·licitar a través del correu electrònic on s’informarà tot el relatiu a l’activitat.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans