Innovació

La V edició d’Innpulso Emprende acull a Viladecans més d’una trentena d’alcaldes i alcaldesses

Les 33 ciutats participants han presentat les seves empreses innovadores en format d’‘elevator pitch’

La V edició d’Innpulso Emprende acull a Viladecans més d’una trentena d’alcaldes i alcaldesses

Innpulso Emprende

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La V edició d’Innpulso Emprende ha tingut lloc aquest dilluns 15 de novembre a l’espai Cubic de Viladecans (Baix Llobregat).

La trobada, organitzada per la Red Innpulso, ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecans i ha reunit més d’una trentena d’alcaldes i alcaldesses de la xarxa amb el teixit innovador dels seus municipis, pimes, micropimes i empreses emergents innovadores.

La benvinguda institucional i obertura de l’acte l’han donat els copresidents de la Red Innpulso, Juan Carlos Abascal, alcalde d’Ermua, juntament amb Carles Ruíz, alcalde de Viladecans, ciutat amfitriona de l’edició.

L’esdeveniment d’aquest any s’ha portat a terme en el marc de la celebració de la Smart City Expo World Congress 2021 de Barcelona i la trobada a Viladecans, en el marc de la Missió de Ciutats Climàticament Neutres impulsada per la Comissió Europea.

Emprendre als municipis

L’acte ha sigut dinamitzat per Inés Torremocha, ‘coach’ de vendes i emprenedoria, que ha donat pas a les 33 ciutats participants que han presentat les seves empreses innovadores en format d’elevator pitch.

Cada empresa o projecte emprenedor ha sigut presentat pel seu propi alcalde o alcaldessa.

És el cas de la ciutat de Gavà, en què l’alcaldessa del municipi, Gemma Badia, ha presentat el projecte de l’empresa Imes3d, dedicat a la impressió 3D: «és un veritable exemple del que és l’emprenedoria a Gavà, un projecte que va néixer en els moments més durs de la pandèmia».

Premi als projectes més innovadors

La Secretària General d’innovació del Ministeri de Ciència i Innovació, Teresa Riesgo, ha presidit l’entrega de premis.

L’empresa Integrados, de Villena (Alacant), ha sigut guardonada com el Projecte més Innovador en l’àmbit de la Innovació Social, i l’empresa Alterity, de Barakaldo (Biscaia), com el Projecte més Innovador en l’àmbit de la Innovació Tecnològica.

Notícies relacionades

D’altra banda, l’empresa Mecanus, ha rebut una menció a l’empresa més ‘influencer’ per la difusió i interacció a les xarxes socials.

Més notícies de Gavà Viladecans  a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans Gavà