Reciclatge formatiu

L’Ajuntament de Viladecans impartirà una pionera formació ocupacional d’alt nivell

Can Calderon oferirà una formació ocupacional totalment subvencionada del SOC dirigida a millorar la qualificació de persones titulades en situació d’atur

L’Ajuntament de Viladecans impartirà una pionera formació ocupacional d’alt nivell

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els serveis del Centre Municipal de Promoció Econòmica Can Calderon de Viladecans (Baix Llobregat) impartiran cursos de desenvolupament web de la nova Formació Professional per a l’Ús d’Alt Nivell (FPOAN), impulsada amb la col·laboració de la Fundació Mobile World Capital Barcelona. Es tracta d’una formació ocupacional totalment subvencionada del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), dirigida prioritàriament a les persones a l’atur.

El de Viladecans serà l’únic ajuntament de Catalunya que acollirà aquest ensenyament; 11 organismes escollits més són universitats i fundacions universitàries, així com centres de formació privats.

Reciclatge formatiu

Els cursos FPOAN neixen amb la voluntat de potenciar el reciclatge formatiu en els perfils més demanats en l’actualitat de persones amb titulació o experiència en el sector digital, un àmbit que ha evolucionat molt en els últims anys.

Es busca tant ajudar persones a l’atur a millorar la seva qualificació sense necessitat d’invertir recursos econòmics com impulsar la capacitació de llocs de treball existents per consolidar-los a la ciutat. A més de potenciar la inserció laboral, l’ajuntament també busca afavorir així una més gran incorporació de dones en un sector en el qual la seva presència és bastant baixa.

Cursos

Notícies relacionades

El 13 de desembre començarà un curs de Front End Web Developer i, a mitjans de gener, un altre d’Open Source Back End Web Developer. Cada una de les formacions consta d’un programa de 352 hores, amb pràctiques en empreses incloses, i estan dirigides a un màxim de 15 persones. Les inscripcions es poden sol·licitar al centre municipal Can Calderon a través del telèfon 936.351.804, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO