Moneda local

Els bons de consum local de Viladecans tindran continuïtat l’any vinent

L’Ajuntament invertirà 300.000 euros per emetre un total de 9.790 nous bons el 2022

Els bons de consum local de Viladecans tindran continuïtat l’any vinent

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’aposta de Viladecans (Baix Llobregat) per recolzar el comerç i restauració local amb la moneda Euro-Vilawatt «continua en auge». Amb una nova promoció de bons de consum local, impulsada pel Pla de Reactivació Local.

La ciutadania pot adquirir els bons per valor de 50 Euros-Vilawatt a través de la moneda local Vilawatt impulsada per l’Ajuntament, pagant 25 euros mentre que l’Ajuntament aporta els altres 25 euros. Per comprar amb la moneda, i poder disfrutar dels Bons Vilawatt, només cal registrar-se a través d’un formulari d’alta en l’aplicació Vilawatt (iOS o Android) i fer una recàrrega d’euros

1.965 compres amb bons

Després de l’èxit de la primera edició, amb 9.300 bons disponibles, l’Ajuntament invertirà 300.000 euros per emetre un total de 9.790 nous bons el 2022. Amb aquesta nova emissió, tots els ciutadans i ciutadanes, inclosos els que han esgotat els seus bons en aquesta primera edició, podran adquirir a l’app Vilawatt fins a un total de 4 nous bons per persona.

Fins al moment, ja s’han adquirit tres de cada quatre bons disponibles per al 2021, cosa que ha suposat un total de 1.965 compres repartides en 104 establiments de diversa índole. El 26,5% dels Euros-Vilawatts s’ha invertit en electrodomèstics, seguits d’un 14,9% en roba i complements, un 10,5% en restaurants i un 6,6% en papereria i llibreries.

Notícies relacionades

La compra dels bons del 2021 continua disponible per a totes aquelles persones que no hagin esgotat el contingent de quatre.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments