Ocupació

L’Ajuntament de Viladecans incorpora 12 joves a l’equip municipal

Entre les noves incorporacions propiciades pel programa Garantia Juvenil hi ha perfils tan diversos com psicòlegs, economistes, tècnics en comunicació i turisme, informàtics i administratius

L’Ajuntament de Viladecans incorpora 12 joves a l’equip municipal

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) contracta un grup de 12 joves de fins a 30 anys que a partir d’avui entren a treballar a l’equip municipal. Tots ells acompanyaran la plantilla habitual entre sis mesos i un any gràcies als programes Garantia Juvenil, cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i el programa Labora Jove per a universitaris, fruit de la mesura 7 del pla Reactivem Viladecans 2021.

Els seus nous tutors i la tinenta d’alcalde de Formació i Ocupació, Rosa Canisio, els han donat la benvinguda a Can Calderon. Canisio va destacar que aquest temps que passin a l’Ajuntament ha de servir com a aprenentatge bilateral i que ha de ser una porta d’entrada per tirar endavant els seus projectes professionals.

Perfils variats

Notícies relacionades

Entre les noves incorporacions hi ha perfils tan diversos com psicòlegs, economistes, tècnics en comunicació i turisme, informàtics i administratius. Se’ls ofereix una de les seves primeres experiències laborals en relació amb la seva formació professional o universitària. A més, rebran una formació transversal i un acompanyament personalitzat de la mà del departament on treballin i del servei d’Ocupació i Formació de Can Calderon i hauran d’assistir a tallers sobre prevenció de riscos laborals, igualtat de gènere i orientació laboral.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO