Activitat cultural i religiosa

El Centro Cultural Raíces de Andalucía de Viladecans celebra la ‘Noche Romera’

La iniciativa sorgeix com una adaptació de la tradicional Romeria però amb mesures sanitàries i en un espai perimetrat

El Centro Cultural Raíces de Andalucía de Viladecans celebra la ‘Noche Romera’

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de més d’un any en què les entitats no han pogut realitzar la seva activitat de forma normal a causa de la pandèmia, poc a poc es van recuperant i reinventant-se per poder estar actives. És el cas del Centro Cultural Raíces de Andalucía de Viladecans (Baix Llobregat) que, al no haver pogut realitzar actes com la tradicional Romeria, han optat per celebrar aquest dissabte 25 de setembre, la Noche Romera, amb la Misa Rociera, ‘cante’ a càrrec del Coro Rociero Por Derecho, concert a càrrec de l’A.M. Sagrada Família, una mostra de balls de l’entitat i per acabar, una mica de música a càrrec de Volante de la Puebla. A més, es va reconèixer amb una medalla persones destacades per la seva acció social o cultural.

Josefina Delgado, presidenta del Centro Cultural Raíces de Andalucía, explica que el projecte religiós l’han pogut tirar endavant, però per a ells era molt important aquest altre tipus d’esdeveniments més socials, «hem inventat aquesta Noche Romera».

Notícies relacionades

Segons Carles Ruiz, alcalde del municipi, «és molt important que totes les associacions puguin tornar a recuperar les seves activitats» i que «la gent pugui sortir i pugui tornar a trobar-se amb activitats culturals».

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Andalusia